In de Media

In het Dagblad van het Noorden van 1 februari 2023: een leuk item over de winkeldeur-bordjes “Welkom. Wij zijn open, maar houden de deur dicht om energie te besparen”. Als initiatiefnemer in de gemeente Tynaarlo kreeg Wol zo Eerlijk het eerste bordje uitgereikt. Lees het hele artikel: Welkomstbordjes bij winkels in Vries

 

Gespot in editie 220 (augustus 2020) van het veelzijdige tijdschrift Handwerken zonder Grenzen: een informatief artikel over ‘vegan’ garens. Daarin volop aandacht voor Wol zo Eerlijk veganistische garens! Lees hier het volledige artikel: Zomers breien met planten.

 

 

Op het Engelstalige blog Merula Designs van 24 juli 2020: een leuk artikel over Wol zo Eerlijk en het dorp Vries. Wol zo Eerlijk wordt genoemd als Vries’ biggest attraction. Lees hier het volledige blog: A Tiny Yarn shop.

Enkele maanden later (6 november 2020) verscheen er een nieuw artikel op het blog van Merual Designs, naar aanleiding van de vernieuwde winkel in Vries: Not so Tiny Anymore

Ook op het blog van Merula Designs: een zeer informatief artikel over biologisch katoen: 3 Organic cotton yarns compared. In de vergelijking komt het Rosários 4 Bio Love garen uitgebreid aan bod.

 

In de Weekendbijlage van het Dagblad van het Noorden van 25 april 2020: een leuk artikel over breien en haken in Corona-tijd. Wol zo Eerlijk wordt genoemd als inspirerend adres in Noord-Nederland! Lees hier het artikel Aanhaken bij het digitale breicafé.

 

In het televisieprogramma “Ondernemen in Drenthe” van RTV Drenthe zit een vaste rubriek: “Op het werk”, waarin Drentse ondernemers vertellen over hun bedrijf. Wat doen ze en waarom? Op 29 maart 2019 kwam RTV Drenthe op bezoek bij Wol zo Eerlijk.

 

 

Een mooi artikel over Wol zo Eerlijk op de website van Drenthe in Transitie. Drenthe In Transitie (DIT) is een platform waarin vernieuwende ideeën uit de provincie tot een aanpak zijn gebundeld. Bedoeld om groene initiatieven uit de provincie zichtbaar te maken.

 

 

Gespot in nummer 206 van Handwerken zonder Grenzen: blogbericht “Grenzen Verleggen”van Wol zo Eerlijk. Nieuwsgierig? Dit handwerkmagazine is te koop bij de meeste tijdschriftenwinkels in Nederland. Of lees het volledige blog in het blog-archief van Wol zo Eerlijk.

Je kunt natuurlijk zelf razend enthousiast zijn over nieuw garen, zeker als het een unieke draad betreft. Maar het wordt extra leuk als het ook nog eens in de media verschijnt! Het Eco jeans garen van Wol zo Eerlijk heeft aandacht gekregen in nummer 204 van het veelzijdige tijdschrift Handwerken zonder Grenzen!

Handwerken zonder Grenzen, het handwerkmagazine dat al bijna 40 jaar bestaat, is nu hipper dan ooit! Met ingang van het jubileumnummer (nummer 200, maart 2017) heeft het blad een restyling ondergaan. In een reportage over de Handwerkbeurs in Zwolle, staat Wol zo Eerlijk in de spotlights!

 

Wat een mooi compliment: Wol zo Eerlijk biokatoen verloopgaren – verwerkt in een prachtig shawl-ontwerp – gepubliceerd in nummer 93 van het internationale tijdschrift Inside Crochet Magazine! Het patroon is van haakontwerpster Annelies Baes, van Vicarno Design. Nieuwsgierig waar dit blad te koop is? Kijk voor de mogelijkheden op de website van Inside Crochet.

 

 

TRUI Magazine

In de rubriek “Op bezoek bij…” en meerdere pagina’s die besteed zijn aan hét strandtas patroon: in het zomernummer van TRUI Magazine volop aandacht voor Wol zo Eerlijk! Nieuwsgierig? TRUI is te koop bij diverse winkels in Nederland én België en bovendien online te bestellen. Vind een TRUI verkoopadres bij jou in de buurt.

 

 

Biojournaal (www.biojournaal.nl) is hét branchemedium voor de biologische sector in Nederland. In de digitale nieuwsbrief van Biojournaal worden geïnteresseerden geïnformeerd over onder andere productintroducties en de ontwikkelingen in de sector. In december 2015 heeft Biojournaal.nl uitgebreid aandacht besteed aan Wol zo Eerlijk. Lees het volledige artikel op Biojournaal.