Hoe kan ik bestellen en betalen

Een uitgebreide toelichting op het bestelproces bij Wol zo Eerlijk wordt beschreven onder het kopje klantenservice. Voor het betalen van jouw bestelling kun je kiezen uit verschillende veilige betaalmethoden, mede afhankelijk van het land waarin je woont. Zodra je tijdens het plaatsen van jouw bestelling je gegevens hebt ingevuld, krijg je te zien uit welke betaalmethoden je kunt kiezen. Meer informatie vind je eveneens onder het kopje klantenservice.

Hoeveel verzendkosten betaal ik

Voor verzending binnen Nederland, waarbij je pakket op je huisadres wordt bezorgd, betaal je standaard een bijdrage van €4,75 aan verzendkosten; voor bestellingen boven de €75,- neemt Wol zo Eerlijk de verzendkosten voor haar rekening. Voor bestellingen die in aanmerking komen voor briefpost zonder track & trace, betaal je €2,75 verzendkosten; bijvoorbeeld stekenmarkeerders, punnikgereedschap en HiyaHiya accessoires zoals losse kabels of kabelstoppers. Duurdere en/of kwetsbare producten zoals JUL Designs shawl pins of HiyaHiya naaldpunten worden als brievenbuspakje verzonden. Hiervoor geldt een bijdrage van €3,75 in de verzendkosten. Wil je meer weten over verzenden, bijvoorbeeld kosten voor België of een ander land? Bekijk de informatie hierover op de pagina klantenservice.

Hoe snel krijg ik mijn bestelling geleverd

Alles wat je op de website bestelt, is op voorraad en kan in principe binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden worden (met uitzondering van schoolvakanties). Voor een meer specifieke toelichting, lees verder onder het kopje klantenservice.

Kan ik makkelijk producten retourneren

Je kunt je bestelling altijd zonder opgave van redenen binnen de zogenaamde “afkoelingsperiode”, aanmelden voor retourneren. Wettelijk heb je recht op 14 dagen bedenktijd, maar Wol zo Eerlijk geeft je langer de tijd: je hebt liefst 30 dagen bedenktijd! Vanaf het moment van aanmelden van je retour – binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling – heb je nog eens 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Zie voor uitgebreidere uitleg hierover de Klantenservice pagina, onder de kop Retouren.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen

Jazeker! Wol zo Eerlijk is webwinkel met ook een ‘echte’ winkel, in Vries (Drenthe). Mocht je je bestelling willen afhalen, kan dat in de winkel tijdens openingstijden en buiten de openingstijden op afspraak. Vink in het bestelproces “Afhalen op afspraak” aan en neem zelf contact op voor het inplannen van een afspraak, mocht je buiten de openingstijden willen langskomen.

Heeft Wol zo Eerlijk een webwinkel keurmerk

Wol zo Eerlijk is WebwinkelKeur gecertificeerd. WebwinkelKeur is het keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen. Het WebwinkelKeur staat voor betrouwbare klantvriendelijke webwinkels. Bij een door WebwinkelKeur gecertificeerde webwinkel heb jij als klant de zekerheid dat:

✓ Contactinformatie goed vindbaar is en door WebwinkelKeur gecontroleerd is
✓ Je zonder problemen gebruik kunt maken van je 14 dagen bedenktijd
✓ Je jouw geld binnen 14 dagen na retour terug hebt
✓ Prijzen duidelijk vermeld staan
✓ WebwinkelKeur kan bemiddelen bij geschillen
✓ Je echte klantbeoordelingen over Wol zo Eerlijk kunt delen en bekijken
✓ Wol zo Eerlijk heeft ingestemd met de WebwinkelKeur gedragscode

Wil jij weten wat de ervaringen zijn van andere klanten? Lees het op de WebwinkelKeur pagina met beoordelingen over Wol zo Eerlijk. Wil jij anderen laten weten wat jouw ervaring is met Wol zo Eerlijk? Schrijf direct zelf een beoordeling op WebwinkelKeur.nl

Hebben producten van Wol zo Eerlijk een keurmerk

Sommige producten in deze webwinkel hebben een keurmerk, zoals het GOTS gecertificeerde katoen. De meeste leveranciers van Wol zo Eerlijk zijn echter te kleinschalig om de doorgaans hoge kosten die gemoeid zijn met keurmerken te kunnen dragen. Kosten die doorberekend zouden moeten worden. Liever houden deze bedrijven hun prijzen zo laag mogelijk voor mij en dus ook voor jou.

Waar kan ik terecht met vragen over patronen of garen

De patronen die via deze site beschikbaar worden gesteld zijn duidelijk beschreven, inclusief een indicatie van de benodigde hoeveelheid garen. Snap je desondanks iets niet of heb je zelf een patroon in gedachten, maar twijfel je over bijvoorbeeld de te bestellen soort of hoeveelheid garen? Neem contact op en Wol zo Eerlijk helpt je graag op weg!

Kan ik ook een Kadobon bij Wol zo Eerlijk bestellen?

Ja, je kunt bij Wol zo Eerlijk diverse cadeaubonnen bestellen. Je kiest zelf welk bedrag je wilt besteden, vanaf €10,-. De Wol zo Eerlijk Cadeaubon is geen digitale voucher, maar een echte, papieren kadobon die per post naar het adres van je keuze wordt verzonden. Op de bon staat een unieke code die de ontvanger kan invoeren bij het bestellen in de webshop.  Bestel direct online je Wol zo Eerlijk Cadeaubon.

Contact met de klantenservice?

captcha

Om spam te voorkomen vragen wij je om bovenstaande code over te typen.

(* = altijd invullen)