Handwerken zonder Grenzen, het handwerkmagazine dat al bijna 40 jaar bestaat, is nu hipper dan ooit! Met ingang van het jubileumnummer (nummer 200, maart 2017) heeft het blad een restyling ondergaan. In een reportage over de Handwerkbeurs in Zwolle, staat Wol zo Eerlijk in de spotlights! Nieuwsgierig? Handwerken zonder Grenzen is te koop bij diverse reguliere tijdschriftenwinkels in Nederland en bovendien online te bestellen.

 

In de rubriek “Op bezoek bij…” en meerdere pagina’s die besteed zijn aan hét strandtas patroon: in het zomernummer van TRUI Magazine volop aandacht voor Wol zo Eerlijk! Nieuwsgierig? TRUI is te koop bij diverse winkels in Nederland én België en bovendien online te bestellen. Vind een TRUI verkoopadres bij jou in de buurt.

 

Een Boeken Top 10, het moederschap, Reishelden…Op ReisjeBoompjeFeestje neemt blogster Romy van der Sande je mee in haar veelzijdige belevingswereld. In haar rubriek “Duurzame Helden” besteedt Romy aandacht aan uiteenlopende initiatieven op duurzaam gebied. Deze maand is dat Wol zo Eerlijk! Lees het blogbericht van Romy.

 

Yvonne Renckens  van Y Fair Productions schrijft dagelijks met veel enthousiasme en passie over crowdfunding, de deeleconomie, zero waste lifestyle en fairtrade. In haar rubriek “These people are awesome” zet ze regelmatig een ondernemer in de spotlights die naar haar mening duurzaam/fairtrade bezig is. In januari 2016 gaf Yvonne Wol zo Eerlijk het podium. Lees het hele artikel van Yvonne.

 

Biojournaal (www.biojournaal.nl) is hét branchemedium voor de biologische sector in Nederland. In de digitale nieuwsbrief van Biojournaal worden geïnteresseerden geïnformeerd over onder andere productintroducties en de ontwikkelingen in de sector. In december 2015 heeft Biojournaal.nl uitgebreid aandacht besteed aan Wol zo Eerlijk. Lees het volledige artikel op Biojournaal.