stenen winkel Vries

De stenen winkel

“En waar zitten jullie?” Het is misschien wel de meest gestelde vraag tijdens een beurs. “O, dus alleen een webshop, geen echte winkel?” Op afstand garen kiezen en kopen, vinden sommige mensen lastig. Of gewoon minder leuk. En Wol zo Eerlijk staat ook niet op elke beurs. Voor de rest van dit kalenderjaar staan voorlopig twee beurzen op de Agenda: De Brei- en Haakdagen in het voorjaar en najaar. De eerste editie is al snel: vrijdag 19 en zaterdag 20 mei in Rijswijk.

Brei- en Haakdagen 

We zullen een groot deel van de collectie bij ons hebben, waaronder in ieder geval de complete serie Nurturing Fibrers Supertwist Sockyarn; alle 31 kleuren zijn dan weer voorradig! En natuurlijk ook de baby Alpaca Lace van het nieuwste garenmerk KOKON zal niet ontbreken. En ben je nieuwsgierig naar de Lighthouse Ray shawl van KOKON Lace? Ook die is tijdens de Breidagen te bewonderen bij Wol zo Eerlijk. Je vindt ons op standnummer 52.

Stenen winkel

Maar er is meer fijn nieuws: de vraag “waar zitten jullie?” kunnen we straks heel concreet beantwoorden: Brinkstraat 2A in Vries. Ja, Wol zo Eerlijk krijgt een echt winkeladres! Een kleine, knusse ruimte midden in het centrum van het Drentse dorp Vries. De webshop zal grotendeels vanaf de Brinkstraat gerund gaan worden en ook het afhalen op afspraak van bestellingen kan straks daar. Daarnaast is het een ideale ruimte voor een kleinschalige winkel. Waar je binnen kunt lopen, inspiratie op kunt doen, advies kunt krijgen en uiteraard garens en accessoires direct kunt aanschaffen.

Planning

De planning is om op 8 juni voor het eerst open te gaan. Tot die tijd wordt er nog druk verbouwd en ingericht. Nog heel even geduld dus… wil je weten waar de winkel straks gevestigd zal zijn en wat de openingstijden zullen zijn? Lees er meer over op de pagina De Winkel in Vries.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg Wol zo Eerlijk op Facebook en/of op Instagram. Ik hoop je snel te zien, op de beurs in Rijswijk of straks in Vries. En online blijf ik ook gewoon voor je klaarstaan, zoals je van me gewend bent!

Delen op Social Media
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn

Naar de webshop